e-Založba

»Vse na enem mestu za dokončanje, izdajo, OBJAVO in PRODAJO vašega gradiva.«

zalozba
Želite objaviti svoje delo ali knjigo, pesem oz. potrebujete pomoč pri dokončanju vašega dela, ... izberite spodaj manjkajoči člen in bodite na poti k vašemu cilju. Ne glede na to, kje se nahajate oz. kaj vam manjka, da dokončate začeto, z veseljem priskočimo na pomoč in vas »opremimo« v celoti.


CGP – Celostna grafična podoba
Nudimo celostne rešitve grafične podobe dokumentov, dpisov, kuvert, spletnih strani, logotipov, vizitk, žigov in ostalih grafičnih izdelkov. Z vami smo od ideje do produkta in vašega končnega zadovoljstva, kjer ideja postane resničnost.

Oblikovanje in prelom strani
Ste napisali knjigo, diplomsko, magistersko ali doktorsko nalogo, imate tekste za revijo, razmišljate o izdaji brošure ali druge tiskovine in želite, da izgleda tako kot ste si zamislili, zaupajte nam svoje želje in vam jih z veseljem uresničimo.

Prevajanje in lektoriranje
Imate željo, da svoje besede delite s celim svetom in vam google prevajalnik omogoča zgolj prevod v »indijanščino«, obrnite se na nas in povejte, kateri del sveta želite očarati. Za vas postavimo tudi vejice in pike ter določimo vrstni red besed tako v slovenščini kot ostalih jezikih.

Tiskanje in kopiranje
Knjiga je pripravljena in jo želite videti »v živo«, ne odlašajte in nam posredujte elektronski zapis, mi pa vam jo dostavimo zvezano glede na vaše zahteve. Potrebujete kopije za seminarje, zaposlene, študente ali letake za reklamo, pošljite nam original, mi vam dostavimo željeno število kopij.

Objavi in prodajaj svoje delo
Spletnaknjiga.com omogoča vsem, ki želite objaviti in prodajati svoje delo (knjigo, pesmi, publikacijo, ...) v elektronski ali tiskani obliki, da se nam pridružite!


Za več informacij oz. pridobitev ponudbe za navedene storitve izpolnite spodnji kontaktni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
KOŠARICA

Košarica je prazna
Skupaj z DDV:
0,00 €
Na blagajno

E-NOVIČKE

Odjava Prijava

PODPRTI BRALNIKI

Podprti bralniki


MOŽNOST PLAČILA