Podprte naprave in bralniki

operating system logos v2
Spletne knjige, kupljene in izposojene na www.spletnaknjiga.com, lahko berete na različnih elektronskih napravah kot so telefoni (iPhone, Android telefoni, Windovs Phone, Blackberry,...), tabličnih računalnikih, prenosnih in namiznih računalnikih ter drugih elektronskih napravah. Za branje potrebujete program, katerega si lahko BREZPLAČNO naložite na svojo izbrano elektronsko napravo:

Adobe je razvil Digital Editions (DE) kot samostojni program za branje spletnih knjig. Branje spletne knjige s pomočjo DE je enostavno in podpira branje PDF in ePub oblik na PCjih in MACih. DE je združljiv tudi z naslednjimi napravami: Sony Reader, Irex Iliad,Cybook, Bebook, EZ Reader, Mentor, Hanlin, Nuut2 ter drugimi (kliknite na http://blogs.adobe.com/digitalpublishing/supported-devices).

Bralnika Blufire Reader in CosmoteBook Reader sta prav posebej namenjena za branje DRM zaščitenih spletnih knjig na mobilnih napravah v PDF ali ePub obliki. Za uspešen prenos datoteke, morate napravo obvezno registrirati z Adobe IDjem.

Zelo popularen e-bralnik, ki podpira Adobe ID in omogoča »hitro« branje, filtiranje in mnogo več.

iPhone, iPad, Ipod touch, Android, Windows Phone, Playbook, Blackberry, Kindle, Nook, Mac, Windows

KRATKA NAVODILA ZA PRENOS KNJIGE IN BRANJE E-KNJIGA-PRENOS IN BRANJE.pdfKOŠARICA

Košarica je prazna
Skupaj z DDV:
0,00 €
Na blagajno

E-NOVIČKE

Odjava Prijava

PODPRTI BRALNIKI

Podprti bralniki


MOŽNOST PLAČILA